Utilizarea site-ului www.tataia.net implica acceptarea acestor termeni si Conditii si a Politicii de Confidentialitate.

site-ul www.tataia.net este in administrarea:

asociatia Noi Facem Bine str. Barierei nr. 13, corp B, Et. 2, sect. 1, Bucuresti, Romania tel/ fax: 031 1021752 Cod Fiscal: 26318785 Cod IBaN: RO05RZBR0000060012486628 Raiffeisen Bank

termenii si conditiile pot fi schimbate in orice moment de catre administratorul site-ului fara o notificarea prealabila. acceptarea de a revedea periodic conditiile de utilizare si utilizarea ulterioara a site-ului dupa schimbarile prevazute in Conditiile de utilizare vor fi considerate o acceptare a acestor schimbari.

Descrierea serviciilor tataia.net este un site de cultura care prezinta creatii artistice si momente inedite din folclorul romanesc. tataia.net imbunatateste constant calitatea serviciilor sale si acuratetea informatiilor de pe acest site, erorile aparute intamplator se pot datora greselilor de operare. Nu ne asumam raspunderea pentru situatiile care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice. Utilizatorii vor folosi informatiile furnizate in cadrul site-ului pe propria raspundere.

Obligatiile tataia.net administratorul site-ului va depune toate eforturile pentru atingerea scopului tataia.net si pentru functionarea in bune conditii a acestuia cu toate acestea, din varii motive pot exista intreruperi in functionare, sau imposibilitati de accesare de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp.

Obligatiile dumneavoastra In utilizarea tataia.net, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, actuale, corecte si complete in momentul introducerii acestora in campurile necesare. aceste date vor fi folosite de catre tataia.net in administrarea bazei de date a colaboratorilor sai. tataia.net isi rezerva dreptul de a adauga adresa dumneavoastra de mail la baza de date a newsletter-ului.

Copyright Continutul editorial si grafic al revistei tataIa precum si al tataia.net este proprietatea asociatiei Noi Facem Bine, a colaboratorilor sai sau a unor terti si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul asociatiei Noi Facem Bine a oricaror elemente de continut se pedepseste conform legilor in vigoare.

Conflicte autoritatile competente se vor ocupa de orice conflict survenit in urma unei fraude (accesarea neautorizata a adresei unui utilizator, modificarea continutului site, sabotarea functionarii serverului, etc)

Orice conflict aparut intrei societate si utilizatori se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale in vigoare din acest

domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Pentru orice lamuriri trimiteti un mesaj la adresa web[@]tataia.net

Politica de Confidentialitate. Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (trimiterea de materiale creative). Nu incurajam sPaM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Nota de informare privind protectia datelor personale Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice tataia.net are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa asociatiei noastre.

trimiterea materialelor de catre utilizator Materialele reprezinta orice forma prin care trimiteti catre NOI FaCEM BINE fotografii, materiale video , audio, grafica sau text. Veti fi singurul raspunzator de materialele pe care le trimiti pentru a fi publicate online sau in formatul tiparit precum si de consecinta postarii sau publicarii lor. atunci cand trimiteti materiale, afirmati, sustineti si garantati ca: (i) detineti sau ati obtinut licenta, drepturile, consimtamantul sau permisiunea de a include, utiliza si distribui materialul pe site si pe orice canale media ale NOI FaCEM BINE; in acelasi timp autorizati NOI FaCEM BINE in utilizarea tuturor si oricaror patente, marci inregistrate, drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate, toate acestea incorporate in sau aflate in legatura cu materialele trimise pentru a fi publicate, in scopul includerii, utilizarii sub orice forma, prelucrarii si distribuirii materialelor pe site si pe orice canale media, conform celor prevazute in acesti termeni si conditii de utilizare. (ii) detineti consimtamantul scris si/sau permisiunea din partea fiecarei persoane identificabila in materialele trimise, de a aparea pe site si pe orice canale media, in conditiile si limitele prevazute in acesti termeni si conditii de utilizare . Mai exact, detineti toate drepturile de autor pentru materialul postat. Postand materialul pe site, acordati catre NOI FaCEM BINE o licenta (in sensul cesionarii drepturilor patrimoniale de autor, potrivit legislatiei aplicabile) neexclusiva, cu titlu gratuit, irevocabila, nelimitata in timp si teritorial prin care transmiteti catre NOI FaCEM BINE toate drepturile de autor asupra materialului postat, inclusiv utilizarea, reproducerea, transformarea, distribuirea, inchirierea, imprumutul, comunicarea publica, radiodifuzarea, retransmiterea prin cablu, promovarea sau redistribuirea unor parti din material in orice format media si prin orice canale media, precum si realizarea de opere derivate. De asemenea, postand materialul pe acest site, acordati NOI FaCEM BINE dreptul de a transfera in orice mod catre un radiodifuzor licenta acordata NOI FaCM BINE prin acesti termeni si Conditii de utilizare.

Feedback

Noi oferim posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de feedback va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti.